Mobilnost-ni-zgolj-dostop-do-spletne-poste

Mobilnost ni zgolj dostop do spletne pošte

Mobilno

Ta zapis boste brali 2 min.

Podjetja so svoje delovne procese prisiljena prilagajati vse bolj svobodni volji kupcev. Zato od zaposlenih pričakujejo vse večjo predanost in nenehno razpoložljivost, ne da bi se vprašala, kaj ti za nemoteno poslovanje v mobilni dobi sploh potrebujejo. Sta v času, ko mobilne naprave postajajo njihovo najmočnejše poslovno orodje, mobilna številka in personaliziran elektronski naslov zares dovolj?

Verjetno ste se že znašli v situaciji, ko ste morali na vprašanje med poslovnim sestankom odgovoriti s »preverimo/uredimo takoj, ko se vrnemo v pisarno«. Predstavljajte si, da bi namesto tega lahko odgovore na nepričakovana vprašanja ponudili takoj, lažje sklenili posel in čas po sestanku namenili drugim opravilom.

Le tista podjetja, ki bodo v celoti sprejela spremembe v načinu sodobnega poslovanja in obnašanja kupcev ter se njihovim potrebam prilagodila, bodo lahko ohranila korak pred konkurenco. Napredna podjetja so zato z ureditvijo mobilnih dostopov do nabora poslovnih podatkov že spodbudila sodelovanje in produktivnost med zaposlenimi, kar omogoča boljšo odzivnost na spremenjene nakupne navade sodobnih potrošnikov.

Koncept mobilne pisarne danes močno presega fleksibilen urnik in mobilni dostop do elektronske pošte. Mobilne aplikacije, integrirane v ERP-sisteme in druga zaledna orodja podjetij, ustvarjajo prava virtualna središča. Zaposleni lahko dostopajo do številnih podatkov v realnem času ne glede na to, kje so, ključni podatki v ključnih trenutkih pa jim omogočajo hitrejše odločanje in učinkovitejše ukrepanje.

V spodnji infografiki preverite, kako mobilnost prodira v vse pore delovanja podjetij.

17541_HBR_SAP_Infographic_Enterprise-SLO

Mobilna tehnologija bo v prihodnosti integralni del vsake razvojne strategije podjetij, brez katere si poslovanja ne bo mogoče več zamisliti. Kako dobro ste nanjo pripravljeni v vašem podjetju?

Dokument: How Mobility Is Changing the Enterprise

Poslovni svet je na poti v novo obdobje mobilnosti, ki uvaja številne nove priložnosti in načine poslovanja. Katere, preberite v dokumentu, kjer piše tudi o tem, na kakšne načine mobilnost spreminja delovanje podjetij.

Prenesite tukaj >